« Tilbake til stillingslisten

Mekanikere tunge kjøretøy + Gruppeleder (bas) påbygg

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Scania Molde søker flere nevenyttige medarbeidere med god teknisk innsikt, som behersker norsk, muntlig og skriftlig, og er kreative og løsningsorienterte.

Fagbrev tunge kjøretøy er en fordel, men ingen forutsetning. Har du kompetanse på elektronikk, hydraulikk, påbygging/oppbygging av nybiler, overflyttinger av påbygg, anleggsutstyr, bilelektrisk eller svakstrøm, er du svært interessant for oss. Søkere med erfaring fra reparasjon av påbygg er aktuelle for stilling som gruppeleder.

Vi kan tilby 

  • Interne kurs og opplæring
  • Lærlingordning for fagopplæring/fagbrev
  • Støtte til førerkort tunge kjøretøy
  • Faglige utfordringer
  • En trygg arbeidsplass i en solid organisasjon
  • Konkurransedyktige betingelser 

Kontakt verksmester Arnstein Meisingset, 97174871/ [email protected], eller distriktssjef Roar Berg, 91138598/ [email protected], for nærmere informasjon om stillingen. 

Skriv i søknaden om du søker som fagarbeider eller gruppeleder. For å søke på stillingen, last opp søknad og CV under "Send søknad"-knappen. 

Søknadsfrist 18.06.2019. 

Sats på en framtid i Scania – og vi vil satse på deg!

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Molde
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Mekanikere tunge kjøretøy + Gruppeleder (bas) påbygg

Kontaktinfo

Navn:
Arnstein Meisingset
Tittel:
Verksmester
Mobil:
971 74 871
Navn:
Roar Berg
Tittel:
Distriktssjef
Mobil:
911 38 598

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
18.06.2019