« Tilbake til stillingslisten

Koordinator - Fleet Sales -Oslo

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Til vår sentrale avdeling for Fleet Sales søker vi nå en ny kollega. 

Avdelingen for Fleet Sales har en klar målseTil vår sentrale avdeling for Fleet Sales søker vi nå en ny kollega. tning om å være markedsledende som leverandør av komplette biler til storkunder. Dette omfatter salg av lastebiler til flåtekunder, større kommunale og statlige anbudsprosesser. Avdelingen jobber i tett samarbeid med flere sentrale avdelinger i selskapet. 

Som koordinator vil du få ansvar for salgsoppfølging, planlegging og administrasjon av hele prosessen knyttet til kjøretøy. Arbeidet innebærer kommunikasjon og koordinering med påbygger, våre verksteder og sluttkunder.Dette inkluderer blant annet detaljer vedrørende montering, leveringstid, registering og overlevering av kjøretøyet. Du vil også holde i sluttfakturering, prognoseoppfølging, utarbeide og overvåke kostnadsanalyser og salgsprosjekter. 

Vi søker deg som har pågangsmot, er løsningsorienter og idérik. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, er opptatt av å bygge relasjoner og flink til å planlegge. Du har erfaring fra lastebilbransjen, gjerne fra påbygger, og dersom du har teknisk bakgrunn er det en fordel. Stillingen krever gode norsk-kunnskaper, både skriftlig og muntlig, og du må beherske engelsk. 

 Hvorfor jobbe hos oss?

  • Gode utviklingsmuligheter i et selskap med et sterkt merkenavn og markedsledende posisjon
  • En selvstendig og variert stilling.
  • Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Sentralt beliggende kontorlokale på Skøyen i Oslo
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Kontakt salgssjef Odd Dalland, 90528248/[email protected], eller salgsdirektør Roy Dalen, 90048100/[email protected], for nærmere informasjon om stillingen.

For å søke på stillingen, last opp søknad og CV under "Send søknad"-knappen .

Søknadsfrist 31.06.2019.

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Oslo
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Koordinator - Fleet Sales -Oslo

Kontaktinfo

Navn:
Odd Dalland
Tittel:
Salgssjef
Mobil:
905 28 248
Navn:
Roy Dalen
Tittel:
Salgsdirektør
Mobil:
900 48 100

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
30.06.2019