« Tilbake til stillingslisten

Mekaniker - Lakselv

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Vi søker strukturert og ryddig mekaniker, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø ved anlegget. 

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som reparatør av tunge kjøretøy
  • Erfaring med service og reparasjon av tunge kjøretøy
  • Generelle dataferdigheter
  • Førerkort kl BE CE DE 

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! Har du erfaring fra lette kjøretøy, elektro, landbruk- og anleggsmekanikk eller lignende, er du veldig interessant for oss. 

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser. 

Kontakt gjerne distriktssjef John-Erling Jægervand, 41646155 / [email protected], for nærmere informasjon om stillingen. 

For å søke på stillingen, last opp søknad og CV under "Send søknad"-knappen. 

Søknadsfrist 22. juni 2019. 

Sats på en framtid i Scania – og vi vil satse på deg!

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Lakselv
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Mekaniker - Lakselv

Kontaktinfo

Navn:
John-Erling Jægervand
Tittel:
Distriktssjef
Mobil:
416 46 155

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
22.06.2019