« Tilbake til stillingslisten

Bussmekaniker, karosseri

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Norsk Scania etablerer et nytt bussverksted i Haugesund og søker i den forbindelse mekanikere som ønsker å jobbe med karosseri og oppretting. 

Ønskede kvalifikasjoner 

Har du erfaring fra platearbeid og oppretting er du veldig interessant for oss.

Vi ønsker en person som kan jobbe selvstendig, men som også forstår betydningen av samarbeid og serviceinnstilling. Vi søker medarbeidere som foruten faglig skikkelighet også bidrar til et godt arbeidsmiljø ved anlegget.

 

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser. 

Ta gjerne kontakt med distriktssjef Kjell Olav Gundegjerde, tlf 95203074, eller verksmester Sigbjørn Brekke, tlf. 91387277, for nærmere informasjon om stillingen. 

Søknadsfrist 20.11.2019.

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Haugesund
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Bussmekaniker, karosseri

Kontaktinfo

Navn:
Kjell Olav Gundegjerde
Telefon:
52774321
Mobil:
95203074
Navn:
Sigbjørn Brekke
Mobil:
91387277

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
20.11.2019