« Tilbake til stillingslisten

Mekanikere bussverksted

Norsk Scania AS

Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 3 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 950 medarbeidere på 41 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset. Norsk Scania er markedsleder innen tunge kjøretøy.

Om stillingen

Norsk Scania etablerer et nytt bussverksted i Haugesund og søker i den forbindelse mekanikere som ønsker å jobbe med service og reparasjonsarbeid på Scania-busser. 

Vi ønsker medarbeidere med analytiske egenskaper og erfaring med feilsøking, som er kreative og løsningsorienterte. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, kan du være den vi søker. 

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Erfaring med service og reparasjon av busspåbygg
  • Erfaring med varme- og ventilasjonsanlegg
  • Elektronikk-kompetanse
  • Erfaring med digitale diagnosesystemer
  • Førerkort kl BE CE DE 

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! 

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser. 

Ta gjerne kontakt med distriktssjef Kjell Olav Gundegjerde, tlf 95203074, eller verksmester Sigbjørn Brekke, tlf. 91387277, for nærmere informasjon om stillingen. 

Søknadsfrist 20.11.2019.

Nettsted:
www.scania.no
Arbeidssted:
Haugesund
Arbeidstid:
Heltid
Sektor:
Privat
Stillingstittel:
Mekanikere bussverksted

Kontaktinfo

Navn:
Kjell Olav Gundegjerde
Telefon:
52774321
Mobil:
95203074
Navn:
Sigbjørn Brekke
Mobil:
91387277

Søknadsinfo

Søknadsfrist:
20.11.2019